”Back to the future” eller på svenska ”Tillbaka till framtiden” är en bibelstudieserie online med 5 träffar. Apostlagärningarna i Bibeln beskriver den tidiga kyrkans framgångar och bakslag under de första 30-talet år efter Jesu död och uppståndelse. Vi vill utforska vad Apostlagärningarna och den allra tidigaste kyrkan har att lära oss om hur vi på bästa sätt lever livet som kyrka i världen idag. Samlingarna blir på zoom tisdagar ojämna veckor kl. 19:00.

För att vi ska veta hur många vi blir samt så att du enkelt kan få zoom länken vid varje tillfälle vill vi att du anmäler dig. Du kommer till anmälan genom att klicka på den här länken.

Skulle det vara några problem med anmälan kan du maila till umea@vineyard.se och meddela ditt namn och mailadress samt att du vill vara med på kursen.

Program:

Vecka 5 (2/2) – Del 1 – Framtiden är här (Ulf Dagerbrant)
Vecka 7 (16/2) – Del 2 – Andens folk (Ruben Flores)
Vecka 9 (2/3) – Del 3 – En kyrka för alla (Ulf Dagerbrant)
Vecka 11 (16/3) – Del 4 – Att sätta världen i brand (Mikael Hulme)
Vecka 13 (30/3) – Del 5 – Alla vägar bär till Rom (Ruben Flores)

Den allra tidigaste kristna gemenskapen kan hjälpa oss att hitta vägar att trovärdig och sant förkroppsliga evangeliet i vår tid.
Vår förhoppning är att den här bibelstudieserien kan få bli ett tillfälle då de kristna syskon som gått före oss kan få överlämna något av
livets bröd till oss och in i vår tid.