Hej

Här kommer en del bra och viktig information. Längst ner finns ett detaljerat veckoschema för innevarande vecka.
Först av allt vill jag passa på att säga att jag har haft en fantastisk avslutning på 2018 och det har bara fortsatt in på det nya. Det har inneburit ganska mycket resande men samtidigt varit oerhört välsignat. Nu senast var jag iväg på ledarkonferens med ett drygt tusental andra pastorer och ledare i Nottingham. Gud fick verkligen tillfälle att tala, både direkt till mig och genom profeter som fick komma och bekräfta saker som jag upplevt Gud säga. Så starkt, uppmuntrande och uppfräschade! I helgen var Anna, Oscar och jag på pastorsträff för Vineyard Sverige (se foto).
168db8b8fc8b7791bf21

Fr. vä. ståendes Henrik & Christina (Strängnäs), Gunlög & Mats (Jönköping), Ted & Siw (Stockholm), Johan (Skellefteå), Ulf & Anna (Umeå), fr. vä. sittandes Christina & Daniel (Norrköping) Oskar (Stockholm) och Oscar (Umeå). Saknades gjorde Jörn & Lillemor (Norrköping), Mattias & Stephanie Stockhom, Annika (Göteborg), Per-Ola och Anna (Malmö) samt Josefin (Skellefteå).

Det var såklart en LITE mindre samling 🙂 men ändå så viktig. Jag ska ta ansvar för ledarutveckling i Vineyard Sverige och det kändes väldigt viktigt att dels berätta lite om vad jag tänker kring ledarskap, men framför allt att lyssna in de andra pastorerna och pionjärerna.
Vi har en mycket intensiv vecka framför oss. Det kommer att hända massa spännande saker för församlingen och för Umeå. Mycket hjälp behövs i bön och med pysslet på tisdag samt hjärtutdelningen på alla hjärtans dag på torsdag. På tisdag gör vi iordning små presenter med gelehjärtan och ett pappershjärta med texten ”Du är älskad” i och på torsdag, på alla hjärtans dag delar vi ut dem. Välkommen att hänga på och breda ut Guds rike i Umeå!
Kontakta din hemgruppledare för att få reda på vart och när din hemgrupp möts i veckan. Är du inte med i en hemgrupp kan du kontakta mig (073-1531611) så hittar vi tillsammans en som passar.
Måndag   18:00-19:30  Celebrate Recovery  (Borgvägen)
Tisdag        7:00-9:00   Bön för Umeå och frukost  (Borgvägen)
                 10:00-17:00   Team-tisdag   (Borgvägen)
                 15:00-17:00   Pyssel med hjärtan som ska delas ut på torsdag  (Borgvägen)
                 17:00-19:00    Alpha kurs  (Borgvägen)
Torsdag  14:00-17:00   Bön för Umeå inkl fika  (Borgvägen)
                15:00-17:00   Hjärtutdelning i centrum  (Samling på Frälsningsarmén)
Fredag    19:00-22:00  Ungdomsgrupp (Borgvägen)
Lördag    14:00-17:00   Allmän Ledarsamling för församlingens alla ledare med Tom Murphy (Hemma hos Simon Boman)
Söndag   15:00-16:30   Gudstjänst, Anna predikar, Oscar leder lovsång och Karin håller ihop gudstjänsten  (Frälsningsarmén)
Väl mött och Guds välsignelse i veckan!
/Ulf