Hej!

Tisdag 07-09 Morgonbön med enkel frukost – Borgvägen 20
Tisdag 10-16 TeamTisdag – Borgvägen 20
Fredag 17-19 TGIF med Tacos (50kr/vuxen och 20kr/barn under 12, föranmälan genom mail) – Borgvägen 20
Fredag 19-21 MÖTESPLATS – Borgvägen 20
Lördag 10-12 Bibelstudie (Vad är egentligen Bibeln för en bok och ur kan jag förstå den) – Borgvägen 20
Söndag 15-17 Gudstjänst – Frälsningsarmen

Vilket läger vi hade! Det är redan över en vecka sedan men det finns fortfarande kvar hos mig, så mycket som Gud gjorde. Faderskärlek, nytändning och upprättelse. Gud är verkligen god.
  • Nu har vi en ny vecka framför oss och vilken spännande vecka det blir… Våra vanliga hemgrupper har kommit igång och just nu har vi alltså sex stycken hemgrupper varav en är för ungdomar! Riktigt riktigt roligt!
  • Vi har precis startat upp en ny bönetid. 07-09 på tisdag morgon. Kom och be och ät lite enkel frukost tillsammans. Man kan komma och gå som det passar en själv under bönetiden.
  • På fredag har vi terminens första TGIF. Som vanligt blir det tacos och föranmälan behövs för att beräkna hur mycket vi ska tillaga. Anmäler dig gör du genom att skicka ett sms till 073-1531611 eller maila ulf.dagerbrant@vineyard.se. Du som kan komma vid 16 får gärna göra det för att hjälpa till med förberedelserna. När vi ätit färdigt övergår kvällen i en bön och lovsångskväll för dem som vill.
  • På lördag förmiddag testar vi ytterligare en ny grej, nämligen lördagsbibelstudier. Vi startar kl 10 och avslutar runt 12. Denna första gång kommer det att handla om vad Bibeln egentligen är för en bok samt hur vi kan förhålla oss till den på ett bra sätt. Är allts om står i Bibeln sant? Hur förhåller vi oss till olika typer av text? När skrevs den och varför? osv.
  • På söndag firar vi till slut gudstjänst med varandra inför Fadern. Då får vi komma inför Honom med tillbedjan och respekt.
Allt utom hemgrupper och söndagsgudstänsten sker i församlingens källarvåning på Borgvägen 20 på Teg. Gudstjänsterna har vi i frälsningsarmens lokaler på Borgvägen 20 och hemgrupperna i olika hem runt om i Umeå.
Blessings