Hej

Denna vecka börjar de ordinarie hemgrupperna
På söndag firar vi nattvard kl 15 i frälsis
Tisdag – 07:00-09:00 – Bön och Frukost – Borgvägen 20
Tisdag – 10:00-16:00 – Tisdagsteam på Borgvägen 20
Tisdag – 18:00-20:00 – Releasfest / Öppet hus för Umeå Bible School på Ålidhems centrum
Söndag – 15:00-17:00 – Nattvard och fika i Frälsningsamén
Just hemkomna från ett fantastiskt församlingsläger tillsammans. Tack alla som var med! Gäster var Tom Murphy från Nottingham/Derby i England och Anna och Per-Ola Forsberg från Malmö. Både Tom samt Anna och Per-Ola håller just nu på att starta församlingar. Det var väldigt spännande att höra hur Gud kallat dem att starta nytt. Vi fick också många tillfällen att umgås, tillbe, höra Guds tilltal och förstå hur Han leder oss vidare. Självklart var det också sena kvällar, tidiga mornar, massa gemenskap och väldigt spännande att se allt vad Gud gör.
Vi gör om det nästa år 🙂
I torsdags hade dessutom församlingens ledare en fullmatad kväll med Tom Murphy där han utmanade oss på flera olika områden. Det blir intressant att se vad som kan växa fram ur det.
Under veckan som kommer händer återigen en hel del.
På tisdag morgon börjar vi med Frukostbön. Från kl 07:00 är Borgvägen öppet för den som vill komma och be för Umeå och församlingen samt passa på att äta en enkel frukost tillsammans. Varmt välkommen!
På tisdag kväll kl 18 är det Releaseparty för Umeå Bible School (UBS). Vi kommer att ha tre personer i församlingen som läser skolan (Leticia, Julia, Roberto) och detta är ett väldigt bra tillfälle att se lite mer av vad UBS egentligen är. Vi och 5 andra församlingar i Umeå startar den här bibelskolan tillsammans och första terminen är nu i höst. Varför inte gå dit med din hemgrupp…
Mer info hittar du FB-eventet på https://www.facebook.com/events/1882960671783359/
På torsdag kl 15 är det möte för UBS styrgrupp, på fredag kväll är det ungdomssamling och på söndag firar vi nattvard tillsammans!
Vi ses!
Blessings
/Ulf