Hej!

Äntligen är det dags för gudstjänst med Umeå Vineyard igen! Vi möts som vanligt i Frälsningsarméns lokaler på Kungsgatan 47.
Nytt för i år är att det finns gratis fika för alla som kommer tidigt, kanske halv eller kvart i tre. Vi strävar efter att starta gudstjänsten prick tre och som vanligt är det fullt fokus på Jesus. Vi tillber och lovsjunger och söker oss nära Honom när han kommer nära oss. Det blir också fika och undervisning och lite presentation av terminen som kommer så klart.
Vi har en mycket spännande termin framför oss. Jag vill redan nu slå ett slag för församlingslägret 21-23/9. Boka in det! Vi får finbesök från England och Malmö. Tom Murphy som var med och startade Nottingham Vineyard (som på 20 år blivit över 3000 medlemmar) kommer på besök och dessutom kommer Per-Ola och Anna Forsberg som just börjat arbetet med Malmö Vineyard kommer också. Det kommer att bli en kanonhelg helt enkelt! Mer info kommer!
För övrigt hoppas vi hitta många spännande och kreativa sätt att betjäna vår stad på under terminen. Vi vill också komma vidare med våra egna kreativa uttryckssätt och förmågor. Gud vill locka fram skaparglädjen och längtan efter att uttrycka sig i var och en av oss. Detta kommer vi att få se under terminen och året som kommer.
Väl mött på söndag! 15:00 på frälses!
Blessings
/Ulf