Nytt år med nya möjligheter!
Umeå Vineyard önskar alla medlemmar, följare, besökare och intresserade ett riktigt
Gott Nytt och framför allt Välsignat ÅR 2018!

För församlingen kommer det nya året att innebära en hel del nyheter och förändringar. Vi tar helt enkelt som församling ett rejält kliv framåt! Allt för att ännu mer peka på och fira befrielsen och glädjen som Jesu födelse, liv, död och uppståndelse innebär för oss som individer och som gemenskap.

För det första kommer vi att fira Gudstjänst varje söndag, med Barnkyrka, undervisning, tillbedjan, fika och annat som hör till (om än i lite olika former). Många har saknat den jämna rytmen att fira gudstjänst varje söndag. En gång i månaden blir det nattvardsgudstjänst. Bra att veta för alla föräldrar är att det från och med nu på söndag 7/1 alltså är Barnkyrka varje söndag oavsett vad som händer i övrigt
.
Vi kommer också att ha ett fungerande intern-team som ses varje tisdag i våra nya lokaler på Borgvägen. Det kommer i förlängningen att generera mer kraft för församlingen att kunna göra bra och roliga ”gudsrikesgrejer” tillsamman.

Vi planerar just nu för en alphagrupp på Borgvägen så om du eller någon du vet om skulle vara intresserad av att gå en sådan, hör av dig till Ulf på 073-1531611 (gärna sms).

För övrigt finns Borgvägen tillgänglig för församlingen. Det är en mycket bra plats för samlingar, bön, alpha, ungdomsgrupp. lovsång osv. Bara vår fantasi (och vår ork) sätter gränser. Schemat över hur Borgvägen är bokad hittar du under ”Kalendrar” på vår hemsida : http://umea.vineyard.se/bokningssida-vineyard-kallan/

Hemgrupperna rullar på som vanligt och startar efter juluppehållet under veckan som kommer eller veckan efter det. Kolla med din hemgruppsledare om du är osäker. Är du inte med i en hemgrupp men skulle vilja prova kan du kontakta Ulf på 073-1531611.

Bön Vittnesbörd och knytismiddag:
Terminens första samling har vi nu på söndag 7/1 kl 15:00 på Frälsningsarmen. Vi möts för att fira det nya året som ser så spännande ut. Församlingens ledarskap kommer att presenteras och vi ber för församlingen och dess ledare om välsignelse, kraft och ledning under det nya året. Det kommer också att bli tillfälle för vittnesbörd om vad Gud gjort i våra liv under året som varit. Ta gärna med dig knytismat så äter vi tillsammans. Har du inte mat med dig kan du köpa Billypizza på plats för 15kr biten.

Blessings
/Ulf