Hej

Här kommer lite info om vad som händer i veckan på Vineyard i Umeå!
 –
Gudstjänst
Välkommen till ”Gudstjänst för alla åldrar” i frälsningsarmen nu på söndag 8/10 kl 16:00. Liza Sigvardsson leder oss i lovsång och tillbedjan och Stina Brown kommer att undervisa så att vi alla, både vuxna och barn blir utmanade, uppmuntrade och styrkta på vår vandring tillsammans med vår Herre Jesus Kristus. Som vanligt blir det också fika, gemenskap, bön och förbön och massor av Guds närvaro och allt annat som vi längtar efter på våra gudstjänster. Ta med dig en vän… eller varför inte en hel familj och kom till Gudstjänst!
 –
Hemgrupper
Varje vecka möts vi som församling i olika hemgrupper. Detta är den naturliga basen för församlingen och platsen där vi alla får lov att dela vår tro med några vänner. Är du inte aktiv i någon hemgrupp just nu kan du kontakta Ulf (ulf.dagerbrant@vineyard.se) så hjälper han till så du kommer med i en grupp som passar dig.
 –
Celebrate Recovery
Varje torsdag kväll är det Celebrate Recovery i våra nya lokaler på Borgvägen 20A. Celebrate Recovery är en plats där vi på ett tryggt och stabilt sätt kan få ta itu med saker som hindrar oss i livet och som lärjungar. Det kan vara sår, bindningar, beroenden eller helt andra saker som vi vill komma tillrätta med i livet. Just nu har vi en fungerande grupp för män. Om två-tre kvinnor är intresserade startar vi genast också en grupp för kvinnor.
 –
Ny lokal
Det börjar närma sig att vi behöver fatta beslut om ifall vi ska ha kvar vår nya lokal på Teg eller inte. Om du har förslag på saker som du skulle vilja att vi gjorde där får du gärna kontakta Ulf. (ulf.dagerbrant@vineyard.se).