Nytt veckobrev från Umeå Vineyard!

På söndag är det dags för Nattvard och bön kl 15 i frälsningsarmén. Erik O leder samlingen och Jonas M leder lovsången medan Ulf och Anna hälsar på i Skellefteå igen.

Under veckan som kommer är det som vanligt hemgrupper och Celebrate Recovery. Nästa helg var det egentligen dags för Veien Bibelskole att komma hit på besök. De har tyvärr ställt in sin resa till Sverige så de kommer inte till oss den här gången. Ev blir det till hösten istället. Vi tänkte att det ändå kunde vara ett mycket bra tillfälle att på ett enkelt sätt sprida lite av Guds kärlek på stan så vi kommer ändå att gå ut för att göra just det under lördagen och sedan ha ett lovsångsmöte på kvällen. Anna kommer att skicka ut mer info om detta under veckan.

Onsdagen den 5/4 kommer ett stort team från Bethel bibelskola på besök (ca 25 personer) och vi har också då tänkt anordna något utåtriktat som kan välsigna Umeå under dagen och ett kvällsmöte framåt kvällen. Allt kring Bethels besök är inte klart ännu och en sak som vi behöver komma tillrätta med ganska snart är logi natten mellan den 5e och 6/4. Här behöver vi verkligen hjälpas åt 🙂 Hör av dig till mig snarast om du kan tänka dig att ha en, eller två amerikanare sovandes hos dig en natt. På torsdagsmorgonen flyger de tillbaka till Stockholm.

Blessings
/Ulf

Tisdag- Torsdag Hemgrupper olika tider i olika hem
Torsdag 19:30 Celebrate Recovery i Vasakyrkan
Lördag 10:30 Bön för Umeå i Frälsningsarmén
Lördag Eftermiddag Utåtriktat på stan, samling i Frälsningsarmén
Lördag 19:00 Kvälls- och lovsångsmöte på Frälsningsarmén
Söndag 15:00 Nattvard och Bön i Frälsningsarmén