Här kommer ett lite längre men också ganska glädjande veckobrev. Håll till godo 🙂

Som vanligt händer det massa spännande saker under veckan och här kommer en liten update från ett litet axplock av allt kul som händer. Församlingen fortsätter att växa och det verkar som att jag med jämna mellanrum får frågor helt utifrån hur man gör när man är kristen och vad man gör för att få vara med i församlingen. Vi är nu just nu 65 vuxna, några ungdomar och 22 barn som räknar Umeå Vineyard som sitt andliga hem på ett eller annat sätt. Alltså runt 90 personer… Dessutom finns ett ganska stort antal som funderar på om Vineyard kan vara något för dem. Jag tror vi kommer att bryta 100-vallen innan sommaren är här!!

Gudstjänsten för två veckor sedan var den mest välfyllda på väldigt länge med 50+ vuxna och ca 15 barn. Församlingen växer och det är gott att det också speglar av sig på våra samlingar och gudstjänster. jag skulle vilja uppmuntra dig att prioritera våra söndagar och din hemgrupp. Det är viktiga tillfällen för församlingen att komma tillsammans och du är viktig och gör skillnad när vi möts!

Vi försöker just nu färdigställa budgeten för 2017 den är just nu väldigt långt från att gå ihop 🙂 och det är ju också glädjande. Det betyder att vi gör en massa bra saker som församling. Att göra en massa bra för Guds rike kostar pengar och vår ekonomi hänger inte riktigt med i den takt vi växer som församling och med de satsningar vi vill göra. Det är kul att se att vi vill mycket men självklart behövd det också bön och en gemensam satsning för att vår ekonomi ska gå ihop.

Jag och Anna var uppe Skellefteå för första gången sedan vi sagt att vi ska utöka vårt samarbete. Det var väldigt roligt och Guds Ande kom starkt när vi bad för varandra och välsignade varandra. Jag undervisade om att lära sig lyssna till Guds röst och vi fick lov att träna lite tillsammans. Anna var också med och uppmuntrade, bad och profeterade. Riktigt gott var det och jag och Anna ser verkligen fram emot att åka upp igen snart och få vara med och fortsätta på det som Gud startat.

Umeå Bönehus har startat en bokcirkel som ser ut att bli väldigt spännande. För att vara med eller för att få reda på lite mer om vad det är kan du prata med Liza eller Elisabeth eller gå in på Umeå Bönehus på Facebook och meddela att du vill vara med eller veta mer.

Innan vi går in på veckans spännande händelser är det två datum jag vill att du kommer ihåg/skriver upp. Det första är redan den 18/2. Då är det dags för en väldigt spännande och utmanande dag tillsammans med Mattias och Stephanie Neve. De kommer för att dela lite med oss från deras liv och utmana oss att lära oss ställa de rätta frågorna och att se världen med Jesu ögon. De är väldigt duktiga och jag vet att du inte vill missa detta. Tider kommer senare men boka upp dagen. Samma dag finns också möjlighet att hjälpa Stina och Iain att flytta till sitt nya hus. Tider för det kommer också. Det andra datumet är den 5/4 då vi får besök från ett stort team (ca25 personer) från Bethel. Program och mera ordningar för det kommer senare men jag skulle redan nu vilja att du skriver upp datumet i din almanacka och jag vill dessutom veta vilka som kan tänka sig att ha en eller flera amerikanare boendes hos sig natten mellan den 5e och 6e april. Skicka mig ett mail!

– Tisdag till torsdag har vi hemgrupper som vanligt. Kolla med din hemgruppsledare om var och när just din hemgrupp samlas.

– Imorgon (torsdag) är det öppet hus på ALT. Mer information hittar du om det via den här länken http://altutbildning.se/oppet-hus/ Där på ALTs hemsida kan du också t.ex. hitta hemska foton på mig. Om du är intresserad av att gå ALT, eller om du är intresserad av att se vad jag gör på dagarna när jag inte jobbar i församlingen, eller om du bara är intresserad av något av de spännande ämnena som ska behandlas i lektionerna imorgon så är du varmt välkommen att komma och hälsa på.

– På lördag är det ekumenisk bön för Umeå på frälsningsarmen kl 10:30 som vanligt

– Och på söndag är det Gudstjänst. Anna ska predika och Liza leder lovsång. Det blir Barnkyrka, fika, förbön och massa go gemenskap. Välkommen!

Blessings