Hej

 –
Nu på söndag händer massa roliga saker på gudstjänsten och jag ska strax återkomma till det. Först vill jag bara påminna om att vi är mitt uppe i böneveckan och att det idag är Grisbackakyrkan som står för värdskapet med bönesamling kl 12 och kl 19. Kl 19 är det jag som talar, välkommen dit! Hela programmet för böneveckan och mer information hittar du här, http://ukrumea.se.
 –
Nu till söndagen! Det känns verkligen spännande inför söndagen som kommer och vi har mycket kul som händer. För det första har vi besök av Dalkarlsås lovsångslinje. De ska leda lovsång och Lasse P ska predika. För det andra blir det första gången för terminen som Skellefteå Vineyard kommer och hälsar på. Vi är på väg att utvidga vårt samarbete med Skellefteå Vineyard och de kommer att komma till oss lite oftare och vi kommer att åka till dem lite oftare. Detta innebär verkligen starten på något nytt för vår församlings. För det tredje ska vi välkomna och be för några nya medlemmar. Det är alltid något väldigt speciellt och en sådan glädje. För det fjärde är våra nya Barn- och Familjepastorer precis tillbaka efter en inspirerande och spännande utbildning i Oslo fulla av inspiration och förväntan. Det bådar galet bra för Barnkyrkan! Kort sagt kommer det att bli en väldigt spännande Gudstjänst och jag är väldigt förväntansfull på vad Gud ska göra bland oss. Missa det inte!
 –
För dig som funderar på om du vill vara med på Celebrate Recovery – nu är det dags att testa. Vi gör en omstart och vi kommer att ses på torsdagar. Prata med Ulf Dagerbrant om du är intresserad av att vara med.
 –
Blessings
/Ulf
 –
Lördag 10:30 Frälsningsarmén Ekumenisk bön för Umeå
Söndag 15:00 Frälsningsarmén Gudstjänst med gäster från Skellefteå och Dalkarlså Folkhögskola
Tis-Tor Kväll Hemgrupper  på olika ställen vid olika tider
Torsdag 18:00 Celebrate Recovery (Nyuppstart)
Lördag 10:30 Frälsningsarmén Ekumenisk bön för Umeå
Söndag 15:00 Frälsningsarmén Bön och Nattvard (film för barnen)