Hej

Det finns flera stora och glädjande förändringar i församlingens liv att berätta om inför terminen som kommer. Nedan finns information om fyra av dessa. Dessa förändringar beror till stor del på att församlingen fortsätter att växa och att nya ledare ställer sig upp och säger att de vill vara med och hjälpa till på olika sätt. Utan personer som är beredda att vara med och dra en liten bit kan församlingar inte växa men när vi tillsammans drar om än så lite var så kan stora och fantastiska saker hända 🙂
Men innan vi kommer till de här för terminen nya sakerna skulle jag bara vilja inbjud atoll söndagens bönesamling. Vi kommer att mötas kl 15 som vanligt men platsen kommer att vara Ålidhems Centrum. Vi möts i Dalkarlsås lokaler (där Björkstakyrkan brukar ha sina gudstjänster) för att be för Umeå, varandra och församlingen. Det blir också enkelt fika och många goa samtal. vi kommer att lovsjunga Gud och be en stund och sedan fika tillsammans. Varmt välkommen!
 –
Här kommer några av de viktigaste. För det första kommer vi få en massa spännande besök under terminen med start redan den 17-18 februari då Mattias och Stephanie Neve från Stockholm Vineyard kommer på besök. De jobbar också med en kristen träningsskola som heter Forge och du kan läsa mer om dem på http://forgestockholm.com
 –
En annan sak som kommer att bli både rolig och spännande är att Skellefteå Vineyard har bett oss vara deras stödförsamling. De gör en omstart och vill gärna att vi finns med i det som de gör. Vi kommer att åka dit och undervisa med jämna mellanrum och de kommer att komma till våra gudstjänster ca en gång i månaden under våren. jag tror detta kommer att bli till välsignelse för både oss och Skellefteå Vineyard.
 –
Nästa väldigt roliga sak är att vi kommer att börja ha tre gudstjänster i månaden istället får två. Den tredje gudstjänsten kallar vi för Bibelgudstjänst och den har fortfarande fokuset just Bibel. Den fjärde söndagen i månaden har vi Nattvard och bön precis som vanligt.
 –
Ytterligare en väldigt glädjande nyhet i och med den här terminsstarten är att vi kommer att ha något för barnen varje söndag. Det betyder att barnfamiljer lätt kan vara med varje söndag och man kan få in det som en vanlig rutin på söndagen att man går till kyrkan tillsammans på söndagarna. Rutiner är viktigt både för vuxna och barn varför jag tycker just detta är extra roligt.
 –
Som sagt, församlingen växer! Det är väldigt glädjande 🙂 Det gör också att vi är i fortsatt behov av nya ledare. Är du intresserad av att leda t.ex. en Alphagrupp eller en Celebrate Recoverygrupp för kvinnor får du gärna kontakta mig när du ser mig eller ring eller smsa 073-1531611.
 –
Blessings
/Ulf