Hej

Igår hade vi en träff för ”nya och intresserade”, Johan och jag. Vi har haft det ofta under det senaste året. Det är så spännande, givande och intressant! Varje gång förstår jag igen och igen varför jag valt att vara med i och vilja bygga just Vineyard. Igår hade jag också ett samtal över Skype med min mentor Flemming Mölhede i Köpenhamn. Det var också väldigt uppmuntrande och glädjande. Det händer mycket bra i församlingen och det märks. Saker och ting flyter på bättre, människor är beredda att hugga i och vara med och bygga, engagemanget höjs och glädjen i det vi gör ökar. Medvetenheten om vilket äventyr det är att tillhöra Kristus och att vi finns till inte bara för oss själva utan också för Gud och för människor i vår närhet. Det är spännande tider helt enkelt!
Under helgen och veckan som kommer händer det återigen en massa spännande saker. Det finns mycket som behöver lyftas upp i bön och mycket som är nytt eller återupptas. Här kommer ett litet sammandag med några saker du absolut inte får missa highlightade:
Lördag 21/5 kl. 10:30 – Ekumenisk bön för Umeå i Frälsningsarméns lokaler
Söndag 22/5 kl. 15:00 – Gudstjänst i Frälsningsarméns lokaler (Marie-Louise med team leder lovsång, Ulf predikar om äventyret och som vanligt blir det fika och bön och Barnkyrka och massa annat…missa det inte)
Söndag 22/5 kl. 18:00 – Hemgruppsledarträff
Måndag 23/5 kl. 19:00 – Styrelsesammanträde (första och konstituerande möte med församlingens nya styrelse)
Tisdag 24/5 kl. 18:30 – Församlingsbön på Lasses (David Medias) kontor i källaren på Borgvägen 20, fram till kl. 19:15 (En ny-gammal grej som vi länge saknat. Vi kommer be för Umeå, för församlingen, för församlingsledningens möte och säkert för en massa annat också).  🙂  Äntligen skulle jag vilja säga…
Tisdag 24/5 kl. 19:30 – Församlingsledning
Onsdag 25/5 kl. 18:00 – Celebrate Recovery för män (Prata med Ulf om du vill vara med).
Fredag 27/5 kl. 10:00 – Umeå Vineyard Teamsamling (vill du vara med och bygga församling? Välkommen att komma och vara med! Hör av dig till Ulf om tid och plats).
Fredag 27/5 kl. 19:00 – Pannkakaskyrkan fixar Pannkakskyrka i samband med Brännbollsyran i Ålidhems Centrum
Lördag 28/5 kl 10:30 – Ekumenisk bön för Umeå i Frälsningsarmén
Lördag 28/5 kl. 19:00 – Vi har tillstånd att dela ut pannkakor eller bullar eller annat på torget om vi vill och någon tar tag och drar i det.
Söndag 29/5 kl. 15:00 – Bibelstudie i Frälsningsarmén
All välsignelse
/Ulf