Hej
Det nya året drar igång och vi har en verkligt spännande tid framför oss. Vi tar stora steg framåt som församling och vi möter nya utmaningar. Allt för att Guds rike ska spridas och Guds vilja ske, i våra liv, i Umeå och i världen. Tänk att vi får vara en liten del i allt det goda Gud gör i en tid som annars kan tyckas ganska mörk och dyster. Vi får vara en liten fyr som visar på ett annat sätt att leva, på andra värderingar och prioriteringar, andra livsmönster och sist men inte minst, på Jesus själv.
Här kommer en liten uppdatering av vad som händer i veckan…
Tisdag, onsdag och torsdag är det hemgrupper på olika ställen i Umeå. Vet du inte vart eller när du ska mötas så kolla med din hemgruppsledare. Om du ännu inte är med i någon hemgrupp men skulle vilja prova så kontakta mig på ulf.dagerbrant@vineyard.se.
Lördag kl. 10:30 är det ekumenisk bön för Umeå i Frälsningsarmén. Alla är hjärtligt välkomna.
Lördag kl. 12.00-21.30 anordnar Credo och Pingstkyrkan en unik endagskonferens alldeles gratis i Pingstkyrkan. Den heter ”Understanding and answering islam” och målet är att ge oss kristna lite kunskap om islam så att vi kan möta muslimer, nyanlända eller inte, med kunskap och kärlek! Program och annan info finns på: korta.nu/understanding. Jesper Kronhamn (Credo) hälsar att ”Det kommer att bli absolut top notch!”
Söndag kl. 15:00 firar vi årets första gudstjänst med Umeå Vineyard i Frälsningsarmén. Det blir Barnkyrka, fika, undervisning, lovsång, förbön och precis allt annat som hör till. Bland annat startar vi upp undervisningen kring vårens tema, ”att komma i funktion” och så ska Emil berätta om sitt besök i Kasempa! Välkommen!
Lördag den 13/2 anordnar vi en heldag kring lovsång och tillbedjan. Det börjar kl 9 på morgonen med lovsång och tillbedjan och avslutas kl 19 med mera lovsång och tillbedjan. Flera härliga talare och lovsångsledare kommer att vara med, bl.a. Åsa och Micke Fhinn, Lasse Petersson och David Willgren. Mer information samt affisch kommer att komma ut på hemsidan inom kort. Missa inte denna dagen, den kommer att bli kanonbra helt enkelt!