Tisdag – Celebrate Recovery 18:00

Tisdag – Församlingsledning 20:00

Onsdag – Husgrupper

Torsdag – UKR rådsmöte

Lördag – Ekumenisk bön för Umeå 10:30

Lördag – Ekumenisk Lovsångsfest 18:00 i frälsis

Söndag – Gudstjänst 16:00 i frälsis

 

Under helgen har vi haft ett gemensamt arrangemang tillsammans med frälsningsarmen. Kommendör Rolf Roos har varit på besök och talat om att leva i den helige Ande. Veckan som ligger framför är också full av spännande saker. Framför allt har vi ekumenisk lovsångsfest på lördag kväll kl. 18 i frälsis och därefter kreativ gudstjänst på söndag kl 16. Då är också Johan Sundqvist på besök och hjälper till med lovsången. Har du något kreativt till Guds ära som du vill delge oss andra så är söndagen som kommer ett bra tillfälle. Meddela mig på 073-1531611 så jag vet ungefär vad som kommer hända. 1 Korinthierbrevet 14 säger att ”när ni samlas har var och en något att bidra med: sång, undervisning, uppenbarelse, tungotal eller uttolkning. Men allt skall syfta till att bygga upp”.
Glöm inte att det är dags att anmäla sig till sommarlägret i mullsjö. Det gör du på www.sc.vineyardnorden.org Där hittar du också mer information om detta härliga och fantastiska läger
Kolla också på vår egen hemsida ofta och mycket. Där händer nya saker med jämna mellanrum. Den hittar du på www.umea.vineyard.se Där kan du t.ex. kolla på foton, hitta info om församlingen och lyssna på predikningar.
Blessings
/Ulf