Hej

 

Det går snabbt mot jul men det händer ändå många spännande saker i församlingen. Nedan kan du se schemat för de kommande veckorna fram till jul. Nu på söndag är det gudstjänst. Ulf predikar om att stå emot djävulens alla lömska angrepp. Dessutom blir det en kort summering av allt spännande som hänt under terminen som varit och en liten inblick i hur vårterminen kan komma att se ut. Det blir barnkyrka med Iain och Stina, Marie-Louise och Oskar leder lovsång och det blir fika, förbön och allt annat som hör till. Detta är terminens sista gudstjänst. Visst vore det härligt om vi gjorde en kraftsamling och fyllde lokalen 🙂 Kom på gudstjänst och ta med din släkt och dina vänner, eller varför inte någon du hitta på stan på vägen dit!!

 

För 14 dagar sedan hade vi bönemöte istället för gudstjänst. Det var länge sen och det kändes verkligen att det var på tiden. Den strategiska bönen i en församling fungerar för en församling väldigt mycket som maskinrummet på ett fartyg. Det är därifrån kraften hämtas för allt som församlingen står i. Vi får också be om beskydd, välgång och trygghet för församlingens verksamheter och medlemmar. Vi kommer att börja be för församlingen och för Umeå med jämna mellanrum, troligen en gång i veckan. Nästa tillfälle blir redan nu på tisdag hemma hos Erik och Ida. Mer info om detta kommer i ett separat mail.

 

Vi ses på söndag!

 

 

Utöver hemgrupper på tisdagar, onsdagar och torsdagar hemma hos olika personer ser programmet för de närmsta veckorna ut så här….

 

Lördag 3/12 10:30 Ekumenisk bön i Frälsningsarmén

Söndag 4/12 15:00 Gudstjänst (terminens sista)

Måndag 5/12 18:00 Celebrate Recovery i Frälsningsarmén

Tisdag 6/12 19:00 Bön för församlingen och Umeå hemma hos Erik och Ida.

Lördag 10/12 10:30 Ekumenisk bön i Frälsningsarmén

Söndag 11/12 15:00 Nattvard och bön

Måndag 12/12 18:00 Celebrate Recovery i Frälsningsarmén

Lördag 17/12 10:30 Ekumenisk bön i Frälsningsarmén

Söndag 18/12 15:00 Julfest