Gud älskar alla människor så mycket att Han själv blev människa. Han lät sig födas i ett stall och man kallade Honom Jesus. Han växte upp och levde som människa för att ge oss en förebild för hur ett gott liv bör levas. Jesus dog sedan på ett kors i vårt ställe för 2000 år sedan. Trots att det är så länge sedan är det fortfarande aktuellt eftersom Han besegrade döden, uppstod och lever idag. Han vill att vi ska leva tillsammans med Honom och ger oss, var och en, möjlighet att göra det. När vi väljer att följa Honom får vi uppleva befrielse från allt som binder och upprättelse från allt som vill hålla oss tillbaka och trycka ner oss.

I Johannes evangelium 3:16 uttrycks det så här: ”Så älskade Gud världen att han gav den sin ende son, för att de som tror på honom inte skall gå under utan ha evigt liv.”

Detta är goda nyheter för oss, och för alla människor i alla tider. Meningen med livet är att lära känna Gud och att leva i gemenskap med Honom. Att inte göra det är att missa målet.

Att Gud älskar oss, dig och mig, och vill ha gemenskap med oss är det viktigaste i livet. Vi vill visa vår tacksamhet till Honom genom att ständigt ha Honom i centrum och tillsammans leva i Hans kärlek. Om du ännu inte har valt att följa Honom finns det inget som hindrar att du gör det just idag. (Känner du dig tveksam och/eller vill veta mera är du mer än välkommen att kontakta någon i församlingen eller komma på någon av våra samlingar).