Hej vänner!

Här kommer två väldigt viktiga informationspunkter.

Resa till Skellefteå 25/2
För det första åker vi, alla som vill till Skellefteå på söndag. Vi ska fira gudstjänst tillsammans med Skellefteå Vineyard. Det är ett fantastiskt tillfälle att välsigna dem och att lära känna dem lite mer. Vi ska vara i Skellefteå kl 11:00 vilket betyder att vi lämnar Umeå kl 9:00. Du som vill åka med och åka gemensamt måste meddela mig att du kommer samt ifall du har bil och körkort eller inte senast på torsdag. Jag sedan samordnar resandet.

Vi kommer alltså inte att fira gudstjänst i Umeå nu på söndag.

Hoppas vi kan bli många som åker.

Resan till Köpenhamn
Vi har också planerat att åka till Köpenhamn den 10-12 maj för att vara med på Vineyard Norden Summit. Fram tills nu har det verkat som att vi skulle kunna åka med Pingstkyrkan som också skulle till Köpenhamn samma helg. Den möjligheten finns tyvärr inte kvar eftersom pingstkyrkan ska ta en annan tur. Vi måste alltså arrangera resandet på egen hand. Vi har gjort det förr så det är inga problem men kräver lite framförhållning och planering.

Det vore därför bra om du som vill åka med till Köpenhamn meddelar mig så snart som möjligt men absolut senast före påsk (sista mars). Ju tidigare du meddelar desto större chans har du att få plats att åka med samt få möjlighet till gratis boende i Köpenhamn om du är intresserad av det. Församlingen står för resa (i gemensam bil) ner och upp och du står själv för konferensavgiften och ev boende om du inte bor gratis. Konferensavgiften är 725kr (600 för studenter och arbetslösa).

Läs mer här: http://summit.vineyardnordic.org/

Blessings
/Ulf