Hej
 –
Skulle så här på måndagkvällen vilja skicka ut ett tack för ett fint läger. Sammanlagt var vi 44 personer som var ute på Pengsjögården i helgen under längre eller kortare tid. Som alltid blev det många viktiga möten, samtal och nya eller fördjupade bekantskaper.
 –
Trots att det var lovat regn från fredag kväll till söndag visade Pengsjögården sig från en ganska bra sida och även om det inte var sol hela tiden var det uppehåll och ganska varmt. Så varmt att någon faktiskt badade frivilligt… och någon lite ofrivilligt…
 –
Jörns undervisning var utmanade och viktig om det inre livet och om balans och Guds närvaro i våra liv.
 –
Som vanligt fanns saker som kunde bli bättre och som vi får titta över till nästa år, lampor och värme i alla rum t.ex.
 –
Passar också på att skicka med en påminnelse om betalning. Förra året fick vi inte in alla betalningar så vi kommer att kolla lite bättre på det i år. Kostnaden var (minst) 300kr per vuxen och 100 per barn. (För dig som enbart var där under lördagen kanske 150 eller 200 kan vara lämpligt). Ni som fick med mat hem får heller inte glömma att skicka en slant för det. Man kan skicka på till PG: 1408994-0 eller swisha till: 123 653 93 57.
 –
Denna veckan har nog alla hemgrupper kommit igång. Har du ingen hemgrupp så meddela mig så funderar vi tillsammans på vilken du kan vara med i. Hemgrupp utgör själva basen i vad församlingen är. Mot slutet av veckan ska Anna och jag iväg på pastorspars-träff och på söndag ses vi igen till Gudstjänst kl 16:00. Då ska vi också välkomna vår nya ALT praktikant.
 –
Missa inte att vi också har en egen fin lokal på Teg (Borgvägen 20). Har du någon ide kring hur du skulle vilja utnyttja och använda den möjligheten så hör av dig till mig (073-1531611).
 –
Nästa vecka arrangerar Skellefteå Vineyard en heldag med Norbert Bauer kring andlig vägledning och fördjupning. Se hans inbjudan här!
 –
Blessings
/Ulf

IMG_3396IMG_3393IMG_3410

IMG_3416