Sommaren är här på riktigt, skolavslutningarna har varit och nu är det bara att vänta in semester. När det kommer till församlingen trappar vi alltid ner lite under sommaren. Vi har nu haft vår sista söndagssamling för terminen men det betyder inte att vi inte kommer att hitta på kul saker över sommaren. Vi kommer dessutom att börja med söndagarna tidigare än vanligt i år, redan den 11/8 med grillning på Frälsningsarmén.  Jag är också rätt så säker på att det emellanåt  blir spontana sommargrejer som händer såsom volleyboll, bad, bbq och annat. Vill du bjuda in till sådant här spontana grejer kan du med fördel använda vår interna fb-grupp och googlemailgruppen.


Här kommer lite information om några bra saker att känna till i sommar. 

Sommarhemgrupper: Under hela sommaren kommer vi att ha sommarhemgrupper. Program för dessa kommer mot slutet av veckan. Om du vill vara värd för en sommarhemgrupp kan du höra av dig till mig så snart som möjligt (ulf.dagerbrant@vineyard.se). Det är tänkt att vara enkla samlingar med fokus på det sociala, spel, lekar, bbq och annat.

Söndagssamlingar: Våra egna söndagsgudstjänster börjar om den 11/8 men under hela sommaren kommer Björkstakyrkan att arrangera kyrkkaffe i Ålidhems centrum kl 11. Dessutom finns en ekumenisk sommargudstjänst man kan gå på om man vill. Så här ser programmet ut: 30/6 kl. 11:00 Frälsningsarmen; 7/7 kl 11:00 Betelkyrkan; 14/7 kl 11:00 Hedlundakyrkan; 21/7 kl 19:00 Norrmjölegården och 28/7 kl 11:00 Gamlia (friluftsgudstjänst). 

Sommarlägret: Varje sommar har Vineyard Norden ett stort läger i mitten av Juli. De senaste åren har det varit i Nyhem / Mullsjö utanför Jönköping, så även i år. Datumen i år är den 14-20 Juli och det finns fortfarande boende kvar att boka på lägersiten för den som vill och är lite snabb. Medlemmar i församlingen står i år för hela fem av seminarierna på lägret 🙂 Kom och var med! Har du frågor eller funderingar fråga gärna Ulf eller Anna.

Till sist, hålll utkik efter programmet för sommarhemgrupperna och så vill jag önska Guds rika välsignelse och en fantastisk och glad sommar!/Ulf