Naturligt Övernaturligt

9 Items

Om sommaren och hösten som kommer

by

Ulf predikar om arvet vi har i Kristus och hur Gud vill under tiden som kommer lära oss mer om allt det vi har i Kristus. Gud vill förbereda oss på något nytt, föra oss in i mer av Hans närvaro.

Naturligt Övernaturligt (Seminarie Lördag)

by

Lördagens lunchseminarie under konferensen ”Naturligt Övernaturligt” med med Steinar Lofnes och Veien Bibelskole från Bergen i Norge. Steinar leder lördagens seminarium om Guds kraft på temat Naturligt Övernaturligt. (Tyvärr ganska dålig kvalitet på inspelningen).

Gud vill möta Umeå (kvällsmöte Fredag)

by

Fredagens kvällsmöte under konferensen ”Naturligt Övernaturligt” med med Steinar Lofnes och Veien Bibelskole från Bergen i Norge. Steinar Lofnes predikar på Lördagkvällen att Gud vill möta Umeå och sprida sitt rike här. (Tyvärr dålig kvalitet på inspelningen).

Gud vill evangelisation (Seminarie Fredag)

by

Fredagens eftermiddagsseminarie under konferensen ”Naturligt Övernaturligt” med med Steinar Lofnes och Veien Bibelskole från Bergen i Norge. Som en upptakt inför fredagens eftermiddags outreach går Steinar igenom ett antal bibelställen om att Jesus vill nå människor med sin kärlek och nåd. (Tyvärr dålig kvalitet på inspelningen).