Här kan du läsa om hur du upprättar din egen prenumeration på de predikningar och övriga ljudfiler som vi lägger ut från våra gudstjänster i kyrkan. Du kommer att få ett meddelande varje gång vi lägger ut en ny post på den här sidan. Allt detta är helt kostnadsfritt, men om du vill vara med och stödja vårt arbete i Umeå Vineyard får du gärna skicka din gåva till vårt PlusGirokonto 1408994-0.

För att prenumerera på vår Podcast går du till väga på följande vis:

Steg 1:
För att kunna lyssna på podcast måste du installera ett program som kan ta emot Podcaster. iTunes, Doppler och FeedReader är sådana program.

Steg 2:
Efter du installerat det program du valt, kopiera länken http://umea.vineyard.se/multimedia-archive/feed/ och klistra in den under ”Prenumerera på Podcast” eller motsvarande fält i programmet.

Steg 3:
Information om att ett nytt podcastprogram finns att ladda ner kommer nu automatiskt att dyka upp i podcastprogrammet på din dator eller din telefon. Du kan därefter ladda hem podcasten/radioprogrammet, lyssna från datorn eller telefonen eller föra över det till din mp3- spelare.