PÅ SÖNDAG ÄR DET ÄNTLIGEN DAGS IGEN!
 
Ursäkta de stora bokstäverna men jag ser verkligen fram emot att träffa er alla igen och jag ser fram emot en ny spännande termin med Umeå Vineyard. Vi börjar alltså redan nu på söndag med en KICKOFF kl 15:00.
 
David har lovat att bjuda alla på soppa och vitlöksbröd så middagen är fixad och sedan blir det en del tal om och bön kring församlingens framtid, inriktning och vision. En sorts visions-, eller forum-dag skulle man kunna säga, där alla får komma till tals.
 
Film för barnen!
 
Det kommer alltså att bli en god, rolig, intressant och viktig dag för både dig och för församlingen. Kom och säg vad du tänker och kom och lyssna på vad andra tänker. Tillsammans lyssnar vi också in den helige Ande och stakar ut vägen framåt! Är du ny i församlingen eller funderar på att komma med eller om du känner någon som funderar så är det också ett väldigt bra tillfälle att lära känna församlingen lite bättre.
 
Temat för våren kommer att vara att komma i funktion, både som enskilda kristna och som församling. Att vara med på den här kickoff:en kan vara en viktig del i det, en spännande start på en spännande vår helt enkelt.
 
Vi ses på söndag! Kl. 15:00! Oäten!
 
Blessings
/Ulf