Hej

På söndag firar vi gudstjänst tillsammans. Vi får också glädjen att välkomna Edmund i vår gemenskap samt att be om Guds välsignelse i hans och hela hans familjs liv. Det blir barnkyrka, finfika, tillbedjan, gemenskap, förbön, undervisning och allt annat som hör till.

Det är några viktiga saker att täcka på. Gudstjänsttiden är flyttad till 15:00, vi kommer att vara i kyrksalen och vi kommer att börja exat på klockslaget. Kom gärna i god tid, ta en kopp kaffe och prata lite med någon eller var med och be för gudstjänsten. Gudstjänsten i sig kommer att vara mera samlad med mindre information och annat runt omkring. Zarah med team leder lovsång och jag kommer att predika om kraften i ett liv levt nära Jesus.

Vi vill vara en välkomnande och inbjudande kyrka. Detta är ett mycket bra tillfälle att ta med några kompisar, skol- eller arbetskamrater. Vi kommer att vara klara kl 17 så det finns bättre möjlighet att göra något tillsammans och att också umgås efter gudstjänsten för den som vill.

Om du inte brukar gå så ofta eller bara kommer och hälsar på ibland så passa på att vara med och fira att församlingen växer och att vi söker nya vägar framåt.

Vi ses på söndag!

Blessings

/Ulf