Hej vänner!

Nu på söndag hade vi planerat gudstjänst. Nu blir det inte så eftersom Frälsis kommer att vara upptaget. Istället samlas vi på Ålidhems centrum i Dalkarlsås lokaler (samma ställe som Björkstakyrkan samlas). Vi samlas för att tillbe och för att be tillsammans. Det är väldigt länge sen vi hade ett ordentligt bönemöte tillsammans så nu är det dags! 🙂
Församlingen står just ni väldigt mycket spännande och nytt. Äventyret vi pratade om i våras har påbörjats. Tåget är i rullning och det är bara att hoppa på! Samtidigt är det som vanligt. När Gud gör bra saker mitt ibland oss så ökar också  pressen utifrån. Djävulen och hans anhang gillar inte när Guds folk ställer sig upp och börjar ta emot och dela med sig av saker från Gud. Det är dags att be! Vi ska be för församlingen, för beskydd och välsignelse över varandra, för församlingens ledarskap, för Umeå och för Norrland. Om du av någon anledning inte kan vara med kan du be för dessa saker där du efter kl 15 på söndag.
Det här är ett alltså ett väldigt viktigt tillfälle och starten på en bönefunktion i församlingen som vi varit i behov av länge men nu är behovet akut. Kom och var med och be!
Vi möts alltså som vanligt kl 15:00 men i Ålidhems Centrum, längst in i hörnet.
Varmt välkommen!
/Ulf