Awakening Umeå

Vi har glädjen att meddela att Felippe och Angela Borges (Brasilien och USA), kommer att besöka Umeå den 25-26:e oktober. De gör ett besök hos oss i Umeå i samband med att ”Awakening Europe” sker i Stockholm den 28-30:e oktober i år. Vi har valt att kalla dessa dagar ”Awakening Umeå”, och vi tror att Gud ska göra stora ting i vår stad.

Team Borges är fantastiska väckelsesbärare som nu reser över hela världen, och har stått i spetsen för den växande ungdomsrörelsen ”Dunamis movement” (som har stora likheter med Jesus Culture) i Sao Paulo, Brasilien, samt jobbat i församlingen ”Mount Sion”. Genom sin tjänst ser de många bli helade och djupt berörda av Gud, och har en stor tro och ett hjärta för att se himlen bryta fram här på jorden. De kommer nu med en väldig förväntan för vad Gud ska göra i Umeå och i vårt land. 

Felippe och Angela har skickat en liten video som man kan se om man klickar här.

Liza från Umeå-bönehus och Vineyard, har själv under sitt besök i församlingen ”Mount Sion” och ”Dunamis” tidigare i år, fått se Guds rike manifesterat på ett enormt starkt och påtagligt sett. Helanden flödade med enkelhet, där bland annat en tjej reste sig från sin rullstol, flera låg i många timmar under Guds kraft, och Jesu kärlek verkade mäktigt i människor och relationer. Gud är även så mån om att se oss här i Umeå och Norrland upprättade till ande, kropp och själ, och Gud längtar efter att möta oss, och utrusta oss till fullo i sin kraft. Detta är den förväntan vi tillsammans med Borges har, när de nu besöker oss i Umeå. 😀

Tisdagen 25/10 kl. 17:00 medverkar Felippe och Angela på Healing Rooms (se eventet: ”Healing Rooms Awakening, 25/10” på facebook)
Onsdag 26/10 kl 18:00 har vi ett ”Awake-Möte” (se eventet: ”Awake-möte på Facebook”)

Samtliga möten och samlingar sker i Korskyrkans lokaler på Skolgatan 43.

Pricka in datumen i almackan, så ses vi där!

Arrangörerna för ”Awakening Umeå” är Umeå Bönehus och Umeå Vineyard.