Äntligen är det augusti! Det är fortfarande en hel del kvar av sommaren men gudstjänsterna med Umeå Vineyard kommer igång igen. Faktiskt börjar en hel del av vad församlingen gör komma igång. Redan innevarande vecka händer många spännande saker.

8/8 Torsdag kl. 19:00 Backengården – Ida och Oscar uppträder med ”Vemod och andra paradoxer”. Vi möts denna vecka här på Backengården istället för i vanlig sommarhemgrupp. Vill du läsa mer kan du göra det på fb eventet med adressen https://www.facebook.com/events/468332977246900/

10/8 Lördag kl. 18:00 Rådhustorget – Pannkakskyrka för alla som vill. Vi behöver vara många så kom en stund och var med, ät en pannkaka eller hjälp till med bön eller smetvispning.

11/8 Söndag kl: 15:00 Frälsningsarmen – Grillning och uppstart av terminen. Ta med en vän och det du vill äta. Glöd och dricka finns på plats.

Vi ses och hörs