UMEÅ VINEYARD FIRAR 20 ÅR!

Det tycker vi är värt att fira och det vill vi göra med både gamla och nya vänner.

Pricka in datumen 19-20 oktober i almanackan redan nu så du inte missar det.

Det är väldigt många som ”gått genom” församlingen genom åren. Haft den som sitt andliga hem en tid, blivit utmanad och utrustad för att sedan gå vidare någon annanstans. Vi måste hjälpas åt att bjuda in alla!!!

DELA därför det här eventet med alla du kan tänka dig som kan vara intresserade av att vara med, eller kanske bara veta om att det händer så vi inte missar någon. Det kommer att bli en galen återträff… 🙂

Vi är glada att kunna meddela att Mattias Martinsson kommer att vara med under vårt 20-års firande. Mattias kommer att leda lovsången på lördagskvällens lovsångsfest och på söndagens gudstjänst.

Mattias är musiker, låtskrivare, artist, lovsångsledare men också pastor och förkunnare. Med sitt passionerade lovsångshjärta har han inspirerat och uppmuntrat tusentals människor, vare sig det gäller fullt ös tillsammans med ungdomar på Frizon-festivalen eller mer läsartonsinspirerade sånger i tältet på Hönökonferensen. Med många skivor i bagaget reser han runt och inspirerar i hela norden. Mattias jobbar nu på räddningsmissionen, men har jobbat både som pastor i Göteborg Vineyard och som föreståndare i Nimbuskyrkan Öckerö.”

Under söndagens gudstjänst kommer också Mats Joelsson att predika. Mats är pastor i Jönköping Vineyard och sitter med i ledargruppen för Vineyard Sverige. Vi är mycket glada att också han kommer att vara med och fira våra 20 första år i Umeå.

Program:

Lördag
10:30 Brunch
13:00 Hej och välkommen
13:30 Återblickar och minnen – inkl. öppen mick
17:00 Middag
19:00 Lovsångsfestkväll med Mattias och Therese Martinsson
Söndag
11:00 Gudstjänst
13:00 Avslutningslunch

20-års firandet sker i samarbete med studieförbundet Bilda